Jump to content
Sign in to follow this  

Recommended Posts

Bubb - just had a clear out of a TEMP folder for a site I'm working on - this is where I originally uploaded those graphics I did for you. My site's now logging lots of 'not found' errors that are originating from GEI. Did you just link the graphics on GEI to the graphic addresses I posted in the messages here? Seems like it because looks like they're missing from GEI now. If you've saved them somewhere then you'll have to upload them to wherever you store the other GEI graphics and link to that. If you've not got another copy of them I'll have them still somewhere. Hope you catch the drift of what I'm going on about... Think it's the 'precious metals club' and 'goldmoney' graphics.

 

PS - you're mail box is full.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you catch this Bubb?

 

If you could please sort before long as it's making my error report log pretty unusable - getting a few every minute.

 

These 2 files:

 

aa5sn2.gif (goldmoney)

 

PMCsmall.gif (Precious MC)

Share this post


Link to post
Share on other sites

aa5sn2.gif - does refer to a ...TEMP... file, in "global_board_header"

The others use imageshack.

 

I'm not sure where the other one is mentioned.

 

It's too late for me to do anything.....to bed.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Images uploaded to imageshack:

 

1. Was PMCsmall.gif

pmclub.gif

http://img35.imageshack.us/img35/7254/pmclub.gif

 

2. Was aa5sn2.gif

gm6mfstorage.gif

http://img32.imageshack.us/img32/3384/gm6mfstorage.gif

 

Now to find where they are used.....

 

Default skin: Just #2.

2007 skin: #1 & #2.

Net-old: #1 & #2.

Pro & Guest: No adverts.

 

Right, that should fix it for all skins.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, guys.

 

I just saw this now. Sorry about those headaches

Is it sorted, Mr.P ??

 

My PM box is now open again

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still getting lots of 'page not found' errors, but Steve's changed the links on all themes so it's maybe just calls from cached files(?). Will keep an eye on it and see if it reduces - if not then there's maybe some more links hiding on GEI somewhere.

 

Not that I'm bothered about the bit of bandwidth that's being used - just means my error log is a bit messed and I'm in the middle of development. No worries though...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still getting loads so am going to try a 'swap and spot' with this!

 

 

 

If anyone sees it anywhere then please let me know.

 

(Bubb/Steve - If this is a bit cheeky then just let me know. Was probably going to mention the site here anyway when it's up and running - but it's NOT finished yet!)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Found the swines! Steve - could you please check the 'IP .Board Pro' and 'IP Board Guest Skin' skins again whenever you get chance. I can see 'em!

 

EDIT: And the IPB skin is showing the dodgy version of the PMC graphic.

 

EDIT2: And if you want a clearer replacement for the 'thread' text that used:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm probably out of sync with the posts/PMs.

 

I've just deleted all the attachments with those two names (2x + 1x).

 

I'll check the latter posts in a while.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'm probably out of sync with the posts/PMs.

 

I've just deleted all the attachments with those two names (2x + 1x).

 

I'll check the latter posts in a while.

 

I think you might of missed what I was getting at Steve. I attached that graphic to show what I've used as a 'placeholder' for where there's still links on GEI pointing to my site. Ie, if you see this graphic then that's where there's still a dodgy link. I can see this placeholder in both the IP Board skins. Why not cut down on the skins? - must be a pain dealing with so many.

 

 

 

(I upped the 'thread' one cos it's hard to read the one that's used at the mo.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Mr P,

Sorry, I knew I was out of sync with your posts/PMs, and forgot to catch up !

 

I agree, I think the skins need cleaning up, so for now I've disabled all but the main default one.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×